• Rapsoliefyr.dk (dataansvarlig) registrerer persondata, som du har oplyst til os ved henvendelse og forespørgsler.
  • Vi registrerer følgende oplysninger: Navn(e), adresse, telefonnummer og mailadresse. Disse oplysninger gemmer vi for at kunne administrere dit kundeforhold, udsende, osv.
  • Vi gemmer kun disse oplysninger så længe, det er nødvendigt for at kunne yde dig en god service.
  • Ligeledes sletter vi dine persondata, hvis du skulle ønske det.
  • Du kan altid få indsigt i de data, vi har registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i persondataloven.
  • Rapsoliefyr.dk videregiver eller sælger aldrig de registrerede data.
  • De registrerede persondata opbevares hos vores leverandør af databasen, med hvem vi har indgået en behørig databehandleraftale. Kun de personer som er tilknyttet Rapsoliefyr.dk , der arbejder med at servicere vores kunder, har adgang til de registrerede persondata. Dette sker over en sikker og krypteret forbindelse.
  • Rapsoliefyr.dk forpligter sig til løbende at opfylde kravene til beskyttelse af privatlivets fred.
  • På vores hjemmeside anvender vi cookies. Når du besøger hjemmesider, modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres af din browser. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Vi anvender midlertidige cookies, der automatisk indsamler data om dit besøg. De data der indsamles anvendes kun til at forbedre opbygningen af hjemmesiden og analyseres i anonym form udelukkende til statistik med det formål at hjælpe os til at forbedre hjemmesiden til glæde for vore besøgende.
  • Du kan slå Cookies fra i dine internetindstillinger, men slår du dem fra, skal du være opmærksom på, at der kan være funktioner på forskellige websites, der ikke virker.

kgub web2 transUB brænderen fra Kroll...
Verdens og Danmarks mest solgte rapsoliebrænder
.

 produktoversigt