Beskrivelse

s wleFordele
Overalt, hvor pladsen er dyrebar, eller hvor mange personer eller køretøjer flytte, de Kroll vægmonterede varmluftaggregater er den bedste løsning. De fås med varme udgange fra 25,5 til 64 kW.

På grund af deres direkte fyring, er op til 93% af energien omdannes til varme. De er udstyret med en luft-udtag grill, elektrisk kontrolboks og helt wired triple termostat. Hvis det er nødvendigt, leverer vi den varme luftvarmere med tilstrækkelige bruners for olie eller gas. De varme luftvarmere er også tilgængelig som en komplet sæt til oliefyring. Dette sæt indeholder den varme luft varmer, et oliefyr, et oliefilter med returnering blandeventil og passende væg konsol.

Røggassen ledes gennem en skorsten til ydersiden. Uanset i hvilken højde eller i hvilket hjørne den varme luft varmer monteres, Kroll tilbyder et stort udvalg af røggas rør til hver enkelt anmodning. Den tavse blæser fordeler den varme luft konsekvent og forsigtigt. Enheden har også en sommer facilitet, der tillader enheden at tjene som en ventilator. H-serien er en effektiv, økonomisk og miljøvenlig.

Teknik

tekniske oplysninger
Enheder med varmeeffekt 25 og 64 kW.

Ved direkte fyring, er op til 93% af energien omdannes til varme.

Udstyret med air-udtag grill, elektrisk kontrolboks og helt wired triple termostat.Pris

Danish Dutch English French German Irish Italian Norwegian Spanish Swedish