Beskrivelse

peFordele
Forbedring vækst ved at producere CO2:

I drivhuse, gasvarmere Kroll forbedre væksten af ​​planterne. CO2, der dannes ved forbrænding af gas er et vigtigt bidrag til gødskning af planter.

Gasvarmere Kroll levere den nødvendige mængde CO2 og dermed skabe den forudsætning for at fremskynde modning og forstærkning af afgrøden.

Forbedring vækst ved varm luft:

Konsekvent varme er en anden afgørende forudsætning for en god vækst af planter. Gasvarmere Kroll producerer varm luft nøjagtigt som anmodet og dermed øge kvaliteten af ​​de producerede planter. I dyreforsøg-opdræt faciliteter, de komfortable temperaturer gør dyrene føler sig bedre.

Økonomisk:

Salget vil blive forhøjet med varmeapparater brug CO2 gas på grund af forøgelse af kvaliteten og mængden af ​​de producerede varer. Så investeringen driftsomkostninger afskrive hurtigt. Den direkte fyring af gassen varmeapparater Kroll er især økonomisk, er der ingen tab af varm luft som følge af lange rørledninger. Hvis de bruges som ekstra varmesystem, har allerede installeret varmesystem ikke at arbejde så meget under overgangsperioder eller om vinteren, der væsentligt sænker varmeudgifterne. Desuden kan gasvarmere Kroll bruges som pålidelige "indefrysning beskyttere". Og om sommeren, kan de også fungere som ventilationsanlæg.

Komfortabel:

Enhederne er naturligvis klar til øjeblikkelig brug. Alle enheder har en differenstryk boks til en sikker fan kontrol kontrol. Den integrerede flamme kontrol og den elektronisk tænding sikre en sikker drift. Enhederne kan anvendes naturgas eller med flydende gas (PE 10 kun med naturgas). De er udstyret med en kompakt gas enhed. Endnu mere komfortabel er drift med en rumtermostat, en CO2-kontrol og / eller et ur timer, er de relevante forbindelser allerede integreret. Enhederne skal suspenderes, hvilket sparer plads. Varmen og CO2 fordeles ind i rummet via en kraftig blæser.

Let at bruge:

De gasvarmere Kroll er nemme at bruge, robust og behøver kun lidt vedligeholdelse; deres bolig er lavet af rustfrit stål.

Af den måde: Kroll vedtager en certificeret kvalitetsstyringssystem og opfylder kravene i ISO 9001 og dermed ..

Teknik

tekniske oplysninger
Det CO², der skabes, når gassen er brændt, er et afgørende bidrag til den gødskning af planter.

Alle enheder har en differenstryk boks til en sikker fan kontrol kontrol.

Den integrerede flamme kontrol og den elektronisk tænding sikrer sikker drift.

Enhederne kan enten betjenes med naturgas eller med flydende gas (PE 10 kun med naturgas).

Pris

Danish Dutch English French German Irish Italian Norwegian Spanish Swedish