Beskrivelse

n5 n7fordele
De er specielt velegnet til store rum såsom lagerbygninger, drivhuse, sportshaller, værksteder, showrooms mv De er pladsbesparende og kan monteres direkte, hvis der er behov for en effektiv varme

Teknik

Tekniske oplysninger
Alle enheder skiller sig ud på grund af deres høje effektivitet på 92% og mere. Den ønskede varme er tilgængelig umiddelbart efter at-på enheden. Der er ingen indkøringsperioden hvilket er tilfældet med "våde" varmesystemer. I store rum, også kun små områder kan opvarmes selektivt. I hjertet af Kroll N-serien gasfyret enhed varmelegemer er den patenterede rustfrit stål varmeveksler til høj varmeeffektivitet.

Den atmosfæriske højtydende brænder komponerer af nyudviklede brænder lanse, elektronisk tænding og ionisering kontrol. Der er ingen svejsning omkring højtydende brænder, hvilket gør brænderen meget holdbart kræver minimal vedligeholdelse. Den varme luft blæses ud ved hjælp af højeffektive og lydløst arbejder aksiale ventilatorer. Optimeret air-outlet grill sikre en upåklagelig varm luft distribution. Ventilatorerne muliggøre en optimal varme transmission af varmeveksleren og forhindre forbrændingskammeret i at blive overophedet. Antallet af fans er tilpasset magt enheder. Montering enhederne er forholdsvis enkel. De kan suspenderes eller beslag monteret på en væg, er forbundet til en eksisterende skorsten eller med en ekstra trækkanal via tag eller væg.


Pris

Danish Dutch English French German Irish Italian Norwegian Spanish Swedish